Om oss

Cellplast – vår specialitet – köp direkt från fabrik

Cellterm AB grundades 2013 och är en ung och ambitiös uppstickare på den svenska marknaden för EPS cellplast. Huvudkontor och fabrik är belägen i Markaryd med utmärkt läge utefter E4. Vår marknad är hela södra Sverige och upp till Stockholm samt Mälardalen

Affärsidén är att Cellterm skall erbjuda cellplastisolering med marknadens bästa priser, kvalitet och leveranssäkerhet. Cellplast är vår specialitet. Köp din cellplast direkt från vår fabrik utan mellanhänder. Svenska kvaliet.

Vi erbjuder

  • Vi levererar direkt från vår fabrik i Markaryd till hela södra Sverige upp till Mälardalen och Stockholm.
  • Vi levererar din beställning direkt till din byggplats eller anvisat lager?
  • Snabb leverans.
  • Hög svensk kvalitet till konkurrenskraftiga priser.
  • Inga mellanhänder.

Vår ambition är att kunderna skall uppfatta oss som ett mycket serviceinriktat och personligt företag som det är enkelt och kul att jobba med.

Sortiment

Sortimentet består av skivor i cellplast tillverkade i olika vikter, hårdheter och mått, från S 60 till S 300. Produkternas huvudsakliga användningsområden är grund och takisolering.

Här kan du se en kort film om vår verksamhet.

Är cellplast och Frigolit samma sak?

Cellplast och frigolit är i princip samma material. Frigolit är ett gammalt varumärke för cellplast som  användes flitigt. Det gjorde att man i dagligt tal kallade all cellplast för Frigolit. På samma sätt som vi ibland kallar allt mineralvatten för Ramlösa. Inom svensk bygghandel används i princip alltid cellplast som benämning på den här typen av produkter.

Cellplast är polystyren (PS) som sedan expanderats till expanderad polystyren (EPS) Det är inte ovanligt att många tänker på det vita material som används för att skydda bland annat elektronik och så vidare. På grund av sina fina egenskaper gör detta att materialet passar väldigt bra som isolering i mark och av grund, cellplastisolering.

Vi vill bli din leverantör av cellplast. Hör av dig till oss för mer information.

Ladda ner vår företagspresentation här. Cellterm Företagspresentation