Kontakt

Kundservice & order

Cellterm AB – specialister på Cellplast

Hallarydsvägen 60,
285 39 MARKARYD
Tel Kundtjänst: 0550-20230

Tel Order: 0550-20240
e-post: order@finnfoam.se

  • Vi levererar direkt från vår fabrik i Markaryd till hela södra Sverige upp till Mälardalen och Stockholm.
  • Vi levererar din beställning direkt till din byggplats eller anvisat lager?
  • Snabb leverans.
  • Hög svensk kvalitet till konkurrenskraftiga priser.
  • Inga mellanhänder

Fabriken drivs av 6 personer med ansvar för produktion, försäljning och administration. Personalen är professionell och har tidigare stor erfarenhet av cellplast-tillverkning. Arbetet präglas av enkelhet och öppenhet, alla vet sina roller och vad som krävs för att slutresultatet skall bli bra.

Nuray Gerginov är produktionschef, Robin Strid är ansvarig för försäljningen och Ellinor Andersson har ansvar för ekonomi och administration. Det råder en härlig stämning på företaget och det märks att personalen har ett äkta engagemang för Cellplast.

Vi kan leverera direkt från vår fabrik utan mellanhänder till din arbetsplats eller anvisade lager. Vi levererar till Stockholm och Mälardalen samt hela södra Sverige och är specialister på cellplast och cellplastisolering. Vi vill bli din leverantör. Vår fabrik är Sveriges mest moderna och vi använder ett stort mått av automation. Det gör att vi kan erbjuda en mycket hög svensk kvalitet till synnerligen konkurrenskraftiga priser. Personlig snabb service och dito leveranser är vår paradgren. Tveka inte att höra av dig till oss för mer information eller en beställning. Om du så önskar är du varmt välkommen att titta förbi på en fika och kika på vår fabrik. Vi ligger i Markaryd i Småland.